EC2AMAZ-2RJBHG0

production

Vi söker nu en jurist till vårt kontor i centrala Umeå

Vill du göra skillnad på riktigt?

Igne Juristbyrå är nischad human juridisk byrå som besitter absolut spetskompetens inom LSS i allmänhet och personlig assistans/assistansersättning i synnerhet.

Med ett genuint engagemang, synnerligen god kunskap och kompetens tillvaratar Ignes jurister vår klienters intressen på ett grundligt och i alla avseenden omdömesgillt sätt. Har du en stark vilja att tillhandahålla juridiskt biträde av högsta kvalitet? Vill du arbeta i ett skickligt team av jurister med stark laganda och hög prestationsförmåga? Då ska du söka anställning hos oss!

 

DINA ARBETSUPPGIFTER

 

Som jurist hos oss kommer du arbeta med kvalificerade och utmanande uppdrag i en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö. Vid sidan av ditt klientarbete erbjuder vi dig personlig utveckling och möjlighet att påverka och aktivt delta i vår framtida utveckling. Under normala förhållanden innebär tjänsten resor inom Sverige.

 

DIN PROFIL

 

För att vi ska trivas med varandra är det viktigt att du har ett genuint engagemang för juridiken och inspireras av ett mycket högt arbetstempo. Du bör dela vårt starka intresse att hjälpa andra människor och du ska ha en väl utvecklad social kompetens.

 

Utöver höga krav på juridisk skicklighet fäster vi stor vikt personliga egenskaper såsom en positiv grundinställning, stresstålighet och arbetsvillighet.

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Mathias Blomberg på mobil: 070-2249632 alternativ Philip Sundström mobil: 072-0902084

 

Rekryteringsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 5 mars 2021.

 

Välkommen att skicka in din ansökan med CV per e-post till: mathias.blomberg@ignejuristbyra.se